https://augst-cultuurfestival.nl/wp-content/uploads/2022/06/20190818-Pleinenfeest-KLEIN-FV-020.jpg

Programma 2022

Vrijdag 02 September

Berg Broesj

Feestpaviljoen

Gezellige middag voor senioren uit Berg aan de Maas en omgeving, met Jeugd Harmonie St. Joseph Berg aan de Maas, DJ Wim, Aldje Hendrikx, Nena Spronkmans en Patrick Hendrikx.

13:00

DJ Paul van de Laar only 90's

Feestpaviljoen

DJ Paul van de Laar is een allround deejay die met zijn interactie het maximale uit het publiek haalt. Hij draait van hypermoderne techno trance tot feestmuziek tot de muziek uit de jaren 70 en 80. Dat wordt een groot feest!

19:00

The Recipe

Feestpaviljoen

Het recept van The Recipe is uniek: de vetste hits in hoog tempo achter elkaar, met een enorme dosis entertainment. In Nederland en daarbuiten speelt de band zowel festivals als corporate events plat met de hits van nu en classics uit de 90’s en 00’s.

20:00

Zaterdag 03 September

Kidsmiddag

Feestpaviljoen

Kidsmiddag van 12:00 tot 15:00.

12:00

Dialectmis met Ravelin

Sint-Michaëlkerk in Berg aan de Maas

18:00

De Knöppele

Feestpaviljoen

Beleef een knotsgekke avond met het komische duo De Knöppele.

20:00

DJ Rico Vrijhoeven

Feestpaviljoen

20:30

Q Music: Het foute uur

Feestpaviljoen

22:30

Beck & Bauer

Feestpaviljoen

Beck & Bauer is dé Duitse feestact met de prestigieuze titel: Populairste Duitse dj’s van Nederland. Het Partyalarm gaat af als deze rasenentertainers het podium betreden. Beck & Bauer staat niet alleen bekend om hun Wahnsinn, maar ook om het eten dat vers wordt bereid op de bühne. Van Wurst tot Kinderchocolade. De platen die beide heren draaien zijn zeer divers. Van de nieuwste Ballermann hits tot de goede oude Schlagers; en van dé internationale hits tot de beste nationale nummers.

23:30

Zondag 04 September

Augst Parade

Dorpskern

Het hoogtepunt van het Augst Cultuurfestival is op zondag 4 september, met de Augst Parade en een verrassend muziek- en cultuurprogramma in de dorpskern. Na afloop van de Augst Parade vormen de paradewagens op diverse pleinen in het Maasdorpje het decor voor toneel, dans en muziek. De toegang voor het Augst Cultuurfestival op zondag is gratis.

14:00

Vangrail

Feestpaviljoen

Na het enorme succes tijdens Augst 2019 komen ze terug naar Berg aan de Maas. Vangrail hoort inmiddels bij de top van Nederland. Ze kregen de award voor populairste band en bewijzen dat door iedere keer een unieke show neer te zetten. Laat je steil achterover blazen door Vangrail!

20:00

Maandag 05 September

Blizzert

Feestpaviljoen

Dé band die zorgt voor een nieuwe beleving. 100% interactief, energiek en met een enorme dosis enthousiasme.

20:30