AUGST Cultuurfestival Logo

Augst Jubileumboek

20/07/2023:
In het jubileumjaar 2023 verschijnt een boek over de laatste 25 jaar van het Bergse Augst Cultuurfestival. Het jubileumboek wordt geschreven en samengesteld door oud-secretaris en streekhistoricus Harry Strijkers.

In de drie kwart eeuw dat het Oogstdankfeest in Berg aan de Maas wordt georganiseerd, is een traditie opgebouwd van een jaarlijks volksfeest met een uniek karakter dat zijn weerga in Limburg niet kent. De spil van dit hele gebeuren is ongetwijfeld de optocht met praalwagens vervaardigd door de Bergse wagenbouwers, die met hun inzet, idealisme en creativiteit er voor hebben gezorgd dat dit evenement is uitgegroeid tot wat het nu is.

Het boek omvat 112 pagina’s, wordt bijzonder rijk geïllustreerd met vele niet eerder gepubliceerde foto’s en illustraties en verschijnt in een gebonden uitvoering. De artikelen zijn vlot geschreven, zodat naast de kenner van de plaatselijke geschiedenis ook de belangstellende lezer ruimschoots aan zijn of haar trekken komt.

Als u er voor kiest om het boek op te halen dan kan dat op 4 november 2023 in het MFC. De tijd zal later bekend gemaakt worden.

Als u er voor kiest om het boek te laten bezorgen dan kunt u het spoedig na de presentatie op 4 november thuis verwachten.

Gebruik onderstaand formulier om uw jubileumboek te bestellen.

Naam(Vereist)
Uw IBAN nummer wordt uitsluitend gebruikt om te verifiëren of de betaling goed verwerkt is.
Bezorgen of ophalen?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.